LE SANGLIER DES ARDENNES

Dit prachtige viersterrencomplex weerspiegelt als geen ander de warme charme van de Ardennen. Le Sanglier des Ardennes is dan ook een waar een begrip in Durbuy en ver daarbuiten: voor wie van traditie en gezelligheid houdt, is het hotel de keuze van het hart. Bovendien werd Le Sanglier recentelijk helemaal opgefrist met een wellnesscomplex en trokken de nieuwe eigenaars resoluut de gastronomische kaart: met Wout Bru aan het hoofd van het hotelrestaurant en het aanpalende La Bru’sserie, belooft uw verblijf hier op alle vlak een absolute voltreffer te worden.

https://www.sanglier-des-ardennes.be

Saint- Amour

Le Saint-Amour is een stukje hemel op aarde. Het hotel-restaurant wordt uitgebaat door Colette en Chantal Ruchenne, twee zussen met een passie voor mooie en lekkere dingen die het u vooral helemaal naar uw zin willen maken. Het lieflijke hotel charmeert met hun gezellige kamers. En beeld u eens in hoe u zich zou voelen wanneer u ontwaakt met zicht op de Ardense bossen, het magnifieke kasteel van Durbuy of een eeuwenoud steegje…

https://saintamour.be/nl/ 

Eau De Roche

Het chique en moderne hotel Eau De Roche bevindt zich midden in de prachtige natuur. U zal zich meteen thuis voelen in de uitstekende kamers met uitzicht op de Ourthe vallei. Een persoonlijk onthaal en verfijnde decoratie maken het helemaal af. S’ avonds kan u nog even ontspannen in het verwarmd binnenzwembad.

https://www.eauderoche.be