PROGRAMMA — DRIE DAGEN RIJ- EN KIJKPLEZIER

Het programma van de RALLYE DE DURBUY® belooft liefhebbers van het betere oldtimerwerk op hun wenken te bedienen. Voor deze eerste editie mag u zich opmaken voor drie dagen van het hoogste rijgenot.

DONDERDAG 29 APRIL — DAG 1

De RALLYE DE DURBUY®  start op donderdag 29 april. Alle deelnemers verzamelen die dag in het centrum van Durbuy. Na het afhandelen van alle administratieve formaliteiten worden alle wagens aan een grondige technische inspectie onderworpen door een internationaal team van experten. Op deze manier wordt de authenticiteit van de oldtimers en de veiligheid van de deelnemers gegarandeerd. De controle vindt plaats van 10u tot 13u.

Tussen 12u en 16u wordt u uitgenodigd voor een proloog die de startvolgorde van de rally zal bepalen op vrijdag. Vervolgens bent u tussen 17u en 19u uitgenodigd om te komen klinken op de start van de RALLYE DE DURBUY® in hotel Le Sanglier des Ardennes.  Zet u overigens schrap voor een compleet gastronomisch gebeuren want niemand minder dan sterrenchef Wout Bru zorgt ervoor dat u niks te kort komt in restaurant Wagyu en de gerenommeerde Bru’sserie, op donderdag- en vrijdagavond.

VRIJDAG 30 APRIL — DAG 2

De officiële start van de RALLYE DE DURBUY®! Het startschot voor de eerste wagen wordt gegeven om 8u30. Deze vrijdagetappe voert alle deelnemers langs een uitdagend en onvergetelijk parcours op en tussen de Ardense hoogvlakten. Bovendien loopt het traject langs een originele locatie waar ’s middags de lunch wordt geserveerd. Smakelijk!

Tussen 16u en 19u worden alle deelnemers verwacht in het centrum van Durbuy voor een deugddoend, hartverwarmend aperitief. Om 19u volgt dan het diner, om duimen en vingers bij af te likken!

ZATERDAG 1 MEI — DAG 3

De winnaar van de eerste rallydag wordt opnieuw om 8u30 aan de start verwacht voor een dag vol actie, avontuur en onvervalst rijplezier. Ook vandaag staan verschillende proeven op het programma, en opnieuw wordt er ’s middags aangesterkt tijdens een hoogst verrassende lunch.

De grote finale en ontknoping van deze hoogmis is voorzien rond 16u30 in het centrum van Durbuy.

Tussen 16u30 en 19u zijn alle piloten en copiloten alvast welkom voor het aperitief. In het gezelschap van sponsors en partners kunnen ze er genieten van een glaasje bubbels, verhalen en ervaringen delen, en voldaan terugblikken op hun grote rally-avontuur.

Het gastronomische hoogtepunt van het weekend start om 19u30, met de gala-avond in het nieuwe topresort Le Sanglier des Ardennes. Op het menu? Een galadiner van de hand van Wout Bru met exquise creaties en al even exclusieve wijnen.

Het belooft een warme zaterdagavond te worden, daar in Durbuy…

ZONDAG 2 MEI — DAG 4

De meest smaakvolle manier om dit bijzondere weekend royaal af te sluiten? Dat moet de farewell brunch zijn. Nog een laatste keer nakaarten in gezelschap en wie weet alvast de plannen smeden voor volgend jaar. Om vervolgens het mooie Durbuy langzaam in de achteruitkijkspiegel te zien verdwijnen…

Editie 2021 binnen
Deelnemen Aanvraag indienen
Overnachtingen Zoek een hotel
River Woods Shop Bestel uw outfit